Aanbevelingen

 
Reactie eerste Slim Tennis Team Coaching Sessie (13 april 2012)
  • “Ajdin, ik wil je nog even dit meegeven. Wees je er van bewust dat meer nog dan de goede mentale tips, het met name jouw persoonlijke feedback is waar wij als deelnemers aan je team sessie het meest door geraakt werden. Die feedback blijft ook het meest hangen denk ik.       Zelf als bedrijfstrainer merk ik keer op keer: mensen vinden feedback het belangrijkst, meer dan goede algemene tips. Iedereen wil weten waar hij goed in is en waar in niet. Plus een paar haalbare verbetertips. Ik merkte het ook bij ons: we hangen aan je lippen zodra het gaat over hoe we het zelf doen. Dat is het spannendste om te horen. En je bent daar ook heel goed in. Echt super omdat je zowel de kracht van iemand benoemt als 1 of twee haalbare uitdagingen. Wees je er van bewust: dat is goud waard!       Samengevat, wat de team coaching sessie tot een top leerzame ervaring maakt is: 1. Inzicht in krachtige mentale tips om anders en effectiever te kijken naar je eigen tennisspel en dat van de tegenstander. 2. De persoonlijke feedback van jou op ons eigen tennisspel: heel knap dat je met name de sterke punten helder weet te benoemen plus 1 of twee leerpunten die haalbaar zijn. “
Jan Willem van Sandick (deelnemer Mentale Coaching Sessie)

 

Reactie Slim Tennis Business Event (9 juni 2011) http://www.altcddv.nl
  • “De workshop Slim Tennis heeft ons event voor het DDV Ondernemerplatform tot een groot succes gemaakt. Het thema ‘mentaal sterk’ is voor zowel business- als sportpubliek zeer aansprekend, want het is van toepassing op iedereen.       De workshop is zeer interactief en enthousiasmerend waardoor de sfeer goed is en iedereen betrokken blijft. De oefeningen op de baan geven je de ervaring die je nodig hebt om de theorie te laten beklijven. De afrondende evaluatiesessie vormt een mooie discussie met als toegift waardevolle learnings van jezelf en van anderen.       Ajdin is een professionele en inspirerende presentator met kennis van zaken. Hij kan het geheim achter ‘Slim Tennis’ niet alleen goed overbrengen, maar is tevens in staat om een training op maat aan te bieden voor de relevante doelgroep.       Qua organisatie is alles tot in de puntjes voorbereid en geregeld. Het concept wordt ‘kant en klaar’ aangeboden, waarbij wel ruimte is voor wensen en improvisatie ‘on the spot’. Een aanrader voor zowel business als sportevenementen!”
Andrea Wigman (ALTC DDV Ondernemersplatform)

 

Reactie op de website en de Slim Tennis Tips (4 april 2011)
  • “Beste Ajdin, jij kent mij niet en ik ken jou niet, maar ik heb deze mail gestuurd om te zeggen dat ik het heel erg bewonder wat je hebt neergezet op je website. Zelf worstel ik al een aantal jaren met mijn zelfvertrouwen tijdens tenniswedstrijden. Na vijf minuten op slimtennis.nl heb ik al een paar zeer herkenbare dingen langs zien komen.       En dan nog de tips, die zijn echt fantastisch, alleen al het lezen er van zal me meer zelfvertrouwen geven bij de volgende wedstrijden! Aanstaande zaterdag heb ik mijn eerste competitiewedstrijd van dit seizoen. Ik ben geen geweldig goede tennisser omdat het zelfvertrouwen me in de schoenen zakt bij elke wedstrijd, ook al is het maar een oefenpotje bij de training.       Het goede van jou vind ik dat je deze technieken en tips met anderen deelt want het is echt briljant wat je hebt opgeschreven daar.       Tennis wordt op deze manier leuker voor een hoop mensen inclusief mezelf. Ik ga alles doorlezen, succes nog verder met alles. Ik ben je ontzettend dankbaar!”
Timo (enthousiaste 17-jarige speler)

 

Reactie Slim Tennis Workshop (14 november 2010) http://www.tennisacademyeffort.nl
  • “Jaarlijks organiseert Tennis Academy Effort een ouder bijeenkomst met als doel ouders te informeren over onze trainingsaanpak, voeding, blessurepreventie etc. In de meeste gevallen betrof dit een eenrichtingsverkeer van informatieverstrekker naar belangstellenden toe.       Dit jaar hebben wij gekozen voor een door Ajdin Kolonic van Slim Tennis verzorgde workshop. Met erg veel kennis, passie en humor heeft Ajdin op 14 november 2010 aan bijna veertig ouders en trainers de workshop ‘Ouders als Motivatiemanagers’ gegeven.       Ajdin wist in de ruim drie uur durende workshop de deelnemers met de nodige interactie geboeid en betrokken te houden bij het onderwerp. Wij mogen mee profiteren van de op zeer professionele wijze uitgevoerde workshop van Slim Tennis door Ajdin Kolonic.       Hiervoor onze dank!”
Loet Baard (Hoofdtrainer en Eigenaar Tennis Academy Effort)

 

Joy Jaagpad Magazine (Jaargang 51, juli 2010) http://www.joyjaagpad.nl
  • “… Bijzondere aandacht verdient Ajdin Kolonic, die zich op professionele wijze ten doel stelt tennissers te helpen hun mentale spel te versterken. In de categorie HE 3 was Ajdin, gezien zijn destijds actuele rating van 2.1008, als eerste geplaatst. In de kwart finale’s stond hij tegenover de 16-jarige Michael Heffels. Bij een 6-1 5-1 stand voor Ajdin gaf hij op matchpoint wegens een hardnekkige blessure volkomen onverwacht, doch voorwaardelijk, op.       De voorwaarde behelsde een instructie aan de jeugdige Michael. Wat de inhoud van de instructie was zullen wij u niet verklappen, dat kunt u aan de spelers zelf vragen. Wij gaan in ieder geval kijken of Michael dit jaar de instructie heeft opgevolgd.       In de wetenschap dat na winst op Michael Ajdin niet zou kunnen spelen, heeft hij opgegeven en daarmee niet alleen het toernooibelang gediend (geen walk over in de volgende ronde), maar ook een bijdrage geleverd aan diens doelstelling die sterkt tot verbetering van het tennis. …”
Hanno Billet (Wedstrijdleider Joy Jaagpad open toernooi 2009)