Ben jij een slimme tennisser?

slim-tennis-checkSlim Tennis heeft als visie dat mentale tennistraining net zo gebruikelijk wordt als fysieke -en technische training. Met Slim Tennis hebben we de ambitie om een leidende merknaam in de Nederlandse tenniswereld te verkrijgen, met betrekking tot het aanbieden van mentale kennis en -trainingsmogelijkheden.


Ben jij een slimme tennisser?

Een van onze doelstellingen is om het mentale aspect bij tennis meer bespreekbaar te maken. We willen daarom de interactie vergroten tussen de fans van Slim Tennis. Om deze reden hebben wij een Slim Tennis enquête opgesteld, zodat Slim Tennis de behoeften en de wensen van haar fans beter leert kennen. We stellen het zeer op prijs als u deze enquête invult.

Het invullen van onze enquête duurt slechts een paar minuten. Als dank voor het invullen, nodigen wij alle deelnemers uit voor een gratis workshop. Daarnaast worden er nog drie pakketten van vier Slim Tennis zweetbandjes verloot onder alle deelnemers.

Ga nu naar de enquête…

Deel deze enquête ook met je Facebook-tennisvrienden, want wat is er nou leuker dan samen met je eigen tennisgroep een Slim Tennis workshop te volgen?!

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter