Bestel nu jouw eigen Slim Tennis hulpmiddel

Slim Tennis zweetbandjes bestellen

Iedereen is het er over eens hoe belangrijk het mentale aspect is bij tennis. Toch weten weinig spelers en trainers hoe en waarmee mentaal sterker te worden. Topspeelster Simona Halep sprak al uit dat zelfvertrouwen en mentale sterkte van erg groot belang zijn.

Met mijn spel is niks mis, het gaat allemaal om vertrouwen, emotionele stabiliteit en innerlijke kracht, aldus Halep na haar snelle nederlaag op Wimbledon. Dat heb ik nu niet voldoende. Zo ben ik nerveus als ik wedstrijden moet uitmaken. Dat gebeurde hier en ook in Birmingham, waar ik eveneens verloor na een set voorsprong.

Met Slim Tennis spelen we op verschillende manieren in op dit ‘probleem’. Zo hebben we producten ontwikkeld die spelers mentale hulp bieden tijdens zowel trainingen als wedstrijden. Bij alle producten geven we duidelijke instructies hoe deze te gebruiken om er een optimale mentale voordeel uit te halen.

Mark (17 jaar, categorie 4 speler)Ik vind de Slim Tennis handdoek een geweldig idee. Ik heb altijd geklungeld met mijn handdoek omdat ik het niet kon ophangen aan het hek achterin. Dat bevestigingsclip is perfect. Ik kan nu altijd mijn rust pakken en mentaal herstellen wanneer ik tussen de punten door naar achteren loop. Geen handdoek op de grond meer. Top idee!

Overzicht producten

Deze unieke Slim Tennis producten zijn verkrijgbaar via onze online winkel. Bekijk snel de mentale beschrijvingen van de producten, en beslis voor jezelf welk product het meest geschikt is voor jou!

Zeer geschikt voor toernooi goodie bags of als prijs

Onze producten zijn erg geschikt als gadget / presentje voor deelnemers aan het open toernooi op uw vereniging. Wat is er nou leuker dan bijvoorbeeld een goodiebag inclusief een Slim Tennis overgrip of zweetbandje. Bovendien, wij kunnen direct leveren!

Voor een korte termijn bieden wij zeer scherpe prijzen aan bij grote bestellingen. Meerdere verenigingen gingen u al voor, dus wacht niet te lang met het bestellen van uw Slim Tennis producten. Stuur een bericht via ons contact formulier voor meer informatie over de producten en/of de prijzen die wij hanteren bij grote bestellingen. Of verzoek om teruggebeld te worden op een tijdstip wanneer het u uitkomt.

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter