GRATIS Workshop – AMSTERDAM

Tennis kan gelijk staan aan energie, plezier en voldoening. Toch zijn de meeste spelers tijdens een wedstrijd niet ontspannen en geconcentreerd. Te vaak worden spelers dwarsgezeten door zelftwijfel, faalangst, ongeduld en frustratie. De gemiste kans, de sukkelige fout, de vervelende tegenstander, allemaal voorbeelden van vaak opkomende gedachten tijdens het spelen. Na de Slim Tennis workshop zal je precies weten hoe je beter tennist en vaker wint zonder een betere slagtechniek te ontwikkelen. De Slim Tennis workshop zal je leren hoe je ongeduld en frustratie tijdens het spelen om kunt zetten in zelfvertrouwen en plezier. Je zal verbaasd staan over je resultaten en het plezier op de baan, als je eenmaal leert hoe je het beste uit jezelf haalt en aan de slag gaat met je mentale tennis-ontwikkeling. Dit leer je in de workshop:
 • Wat is momentum, hoe heeft het effect op een tennis wedstrijd, en wat kan ik doen om het te controleren en gebruiken?
 • Wat zijn de verborgen momentum punten en hoe moet ik spelen om ze het beste te benutten?
 • Wat betekent het om in de flow staat te zijn, en wat kan ik doen om vaker en langer in flow te zijn tijdens het spelen?

Deze workshop zal de manier waarop je tennis benadert veranderen! Je zal je spel leren beheersen met zelfvertrouwen en plezier.

Meld je snel aan voor deze spannende GRATIS workshop! Voer je naam en email adres hieronder in.

 

Inschrijving gesloten!

Datum: 1 November 2009 (zondag)
Tijd: 13:00 – 17:00 uur
Locatie: StayOkay Amsterdam Zeeburg

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (6)

Laat een reactie achter

 • Sarinah

  |

  Heel veel dank voor de leuke en inspirerende workshop. Het gaf een een goede bewustwording van momentum en flow. Het visualiseren sprak mij erg aan, net als het opbouwen van een routine. Mocht je een keer de mogelijkheid hebben, dan is inspiratie op doen bij andere topsporters misschien een idee. Ik heb bijvoorbeeld een keer een sessie meegemaakt met Arnold van der Lyde. Veel succes en plezier met het geven van de workshops!
  Groeten en tot bij DDV,
  Sarinah

  Reply

 • Saskia

  |

  Inspirerende workshop onder leiding van een deskundige trainer. De workshop geeft nieuwe inzichten in het tennisspel en met name het belang van ‘het momentum’. Ook levert de workshop praktische tips op. Nu nog in de praktijk brengen.. 🙂

  Reply

 • Ajdin

  |

  Thanks voor je comments heren..

  Mark, net zoals externe factoren een afleiding zijn voor je concentratie, is de enige oplossing ook een afleiding creeeren van de externe factoren.. Probeer dus op moment dat je afgeleid bent, juist te focusen op iets actiegerichts wat je helpt!

  In andere woorden, wanneer merk je niet dat een roze olifant over de baan rent? …Als je een gifige slang moet ontwijken terwijl je naar de baseline loopt.

  Ik hoop dat ik het goed uitleg ;)..

  Groetjes,
  Ajdin

  Reply

 • Mark Adriaanse

  |

  Zeer nuttige workshop. Bewust bezig met de wedstrijd en duidelijk hoe ik de wedstrijd kan leiden. Hoopte alleen dieper in te gaan hoe ik de externe factoren kan loslaten.

  Reply

 • Tijmen de Bree

  |

  Veel geleerd van de workshop van Adjin vandaag. Goed gestructureerd, en voor mij leidende tot een aantal zeer bruikbare tips!

  Reply