GRATIS Workshop – BERGHEM

Tennis kan gelijk staan aan energie, plezier en voldoening. Toch zijn de meeste spelers tijdens een wedstrijd niet ontspannen en geconcentreerd. Te vaak worden spelers dwarsgezeten door zelftwijfel, faalangst, ongeduld en frustratie. De gemiste kans, de sukkelige fout, de vervelende tegenstander, allemaal voorbeelden van vaak opkomende gedachten tijdens het spelen. Na de Slim Tennis workshop zal je precies weten hoe je eigen trainingsprogramma kan verrijken met methodes die ervoor zorgen dat frustratie en ongeduld bij spelers omgezet worden in zelfvertrouwen en plezier. Je spelers zullen beseffen dat winnen nooit gegarandeerd is, maar dat succesverwachtingen altijd mogelijk zijn en ook de waarschijnlijkheid tot beter presteren vergroten. Je zult verbaasd staan over de resultaten van je spelers en het plezier op de baan, als je ze eenmaal leert hoe ze het beste uit zichzelf halen en aan de slag gaan met hun eigen mentale tennisontwikkeling. Dit leer je in de workshop:
 • Hoe leg ik uit aan mijn spelers wat het verschil is tussen angst en zenuwachtigheid, zodat ze angst overwinnen en zenuwachtigheid als krachtbron gebruiken?
 • Hoe verwerk ik specifieke oefeningen in mijn trainingen die mijn spelers zullen helpen hun angsten te overwinnen?
 • Hoe help ik mijn spelers hun intrinsieke motivatie bij tennis te ontwikkelen en het te sturen voor betere prestaties?
 • Hoe leer ik mijn spelers succesvol met doelen werken tijdens en buiten de training?

Deze workshop zal de manier waarop je spelers begeleidt veranderen! Je spelers zullen ook buiten de training gestructureerd aan hun ontwikkeling werken.

Deze worshop is nu open voor inschrijving aan tennistrainers. Ben je een tennistrainer? Meld je dan aan voor deze spannende GRATIS workshop! Voer je naam en email adres hieronder in.

 

Inschrijving gesloten!

Datum: 13 November 2009 (vrijdag)
Tijd: 9:00 – 13:00 uur
Locatie: Sportcentrum Berghem (Gemeente Oss)
Osseweg 38a
5351 AE Berghem

 

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

Laat een reactie achter

 • Thomas de Klein

  |

  het was echt een leuke en leerzame workshop, ook al ben ik zelf geen trainer maar een full time tennisser / student. het was goed om te zien hoe gemakkelijk je alles kan oplossen. ik zou graag nog bij een workshop zijn specifiek voor spelers.

  Reply