Nick Kyrgios slaat ‘bal van het jaar’

Nick Kyrgios, via een wildcard toegelaten tot het hoofdtoernooi van Wimbledon, wist vandaag voor een geweldige stunt te zorgen door in vier sets te winnen van Rafael Nadal. De nummer één van de wereld werd met 7-6 5-7 7-6 en 6-3 aan de kant gezet door de Australiër.

De pas 19-jarige Kyrgios kwam nog nooit verder dan de tweede ronde op een Grand Slam toernooi, maar had in deze wedstrijd tegen topfavoriet Rafael Nadal geen enkel moment van spanning. Hij produceerde maar liefst zeventig winners en sloeg een geweldige tweener. Volgens vele tennisliefhebbers is dit niet de ‘bal van het toernooi’, maar zelfs al de ‘bal van het jaar’.

Bekijk hieronder het fantastische punt van Kyrgios en geef je mening of dit punt verkozen moet worden tot ‘de bal van het jaar’.


Slaat Kyrgios hier 'de bal van het jaar'?

Laden ... Laden ...

Hoe ver kan Kyrgios gaan op Wimbledon 2014? Hij heeft al eens eerder een Grand Slam gewonnen, weliswaar bij de Junioren, namelijk de Australian Open 2013. We zijn allemaal benieuwd of deze winst de opkomst van een nieuwe ster inluidt… Lees hier meer over Nick Kyrgios.

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter