Word jij onze nieuwe Slim Tennis Blogger?!

Hou je van tennis? Hou je van schrijven? Dan ben je bij het Slim Tennis Netwerk aan het juiste adres. Word een Slim Tennis blogger. Lever een bijdrage in het bespreekbaar maken van het mentale aspect binnen de Nederlandse tennissport.

Het mentale aspect van de tennissport, wordt vaak vergeten en/of genegeerd. Wij vinden het daarom belangrijk om het mentale aspect van tennis bespreekbaar te maken binnen de tennissport in Nederland en België.

Slim Tennis Netwerk

Met het Slim Tennis Netwerk hebben we het volgende doel: het produceren van kwalitatieve tennisartikelen die een grote publiek van tennisspelers -en trainers gaan bereiken. Deze artikelen worden in de volgende categorieën ingedeeld:

  • Tennis nieuws – artikelen over bijzondere, mentaal getinte, tennisnieuwtjes.
  • Tennis tips – artikelen met tips over tactische of mentale tennisaspecten. .
  • Tennis kids – artikelen voor tennis kids en hun ouders, met nieuwtjes en lesjes over hoe jong te starten met mentale tennis ontwikkeling.

Slim Tennis heeft duizenden volgers. En dit is nog maar het begin. Het woord over de kwaliteit van de Slim Tennistips verspreidt steeds sneller. Het doel is om alle Nederlandssprekende tennissers te bereiken.

Kwaliteit staat voorop bij Slim Tennis

Met het uitnodigen van andere bloggers en schrijvers gaat Slim Tennis niet inleveren aan kwaliteit. We willen een netwerk van enthousiaste tennisschrijvers die staan achter hun werk. Daarnaast worden alle artikelen gecontroleerd en bewerkt door het kernteam van Slim Tennis.

Wat levert het voor mij op?

Voor sommige zal het schrijven voor Slim Tennis een start zijn van een lange en bredere relatie met Slim Tennis. We gaan de schrijvers met de meeste volgers en bezoekers goed in de gaten houden. Daarnaast wordt bij alle artikelen die je schrijft ook je naam geplaatst, welke je kunt linken aan bijvoorbeeld Facebook, Twitter of een andere persoonlijke website. Op deze manier promoot je dus jezelf en creëer je ook een eigen netwerk.

JA! Ik wil een Slim Tennis Blogger worden

Wil je je graag aansluiten bij ons Slim Tennis Netwerk? Neem dan eerst even contact met ons op. We gaan je vragen om 2 teksten voor Slim Tennis te schrijven (minimaal 350 woorden), die in één van de bovenstaande 4 categorieën vallen. Als je artikelen voldoen aan onze eisen, dan word je toegevoegd aan ons Slim Tennis Netwerk en sta je misschien wel aan het begin van een mooie Slim Tennis Carrière.