Slim Tennis Cursus – Introductie Workshops

slim tennis cursus stempelDe strijd met jezelf is vaak moeilijker dan de strijd tegen welke tegenstander dan ook. Totdat je het geheim van mentaal sterke spelers ontdekt! Slim Tennis laat je zien hoe je de strijd met jezelf wint, mentaal sterk wordt, en dat doet met heel veel plezier. Slim Tennis introduceert een complete Slim Tennis Cursus.

Slim Tennis Cursus – Inhoud

De Slim Tennis Cursus is gebaseerd op het Slim Tennis model dat:

 1. De mentale vaardigheden identificeert die elke speler nodig heeft om mentaal sterk op de baan te staan.
 2. De trainingskansen beschrijft waarin deze vaardigheden getraind, geoefend en verfijnd moeten worden.
 3. En de mentale technieken benoemt die beheerst moeten worden om aan de mentale vaardigheden te kunnen werken.

Zoals vele boeken en andere modellen over het mentale aspect van tennis, helpt het Slim Tennis model je ook om het mentale spel te begrijpen. Waar de slim tennis cursus in verder gaat is door je direct en simpel je mentale spel te helpen verbeteren!

Eindelijk komen spelers achter het echte geheim van mentale weerbaarheid, namelijk HOE je deze traint en ontwikkelt. De Slim Tennis Cursus biedt je concrete oefeningen en tools om 1) de nodige mentale technieken toe te passen, in 2) de juiste trainingsomgevingen, om 3) die belangrijke mentale vaardigheden te trainen en te ontwikkelen.

Slim Tennis Cursus – Introductie workshops

Het Slim Tennis model zal op een leuke manier geïntroduceerd worden in een aantal workshops deze zomer. De workshops die vooralsnog gepland staan zijn:

Ben jij ook geïnteresseerd in een Slim Tennis introductieworkshop of de Slim Tennis Cursus voor je vereniging of tennisschool?

Neem dan contact op met ons op. Laat je nummer achter middels dit contactformulier en Ajdin Kolonic belt je snel terug om de mogelijkheden te bespreken.

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (3)

Laat een reactie achter

 • Marianne

  |

  Ajdin heeft tijdens het open toernooi van De Algemene en IJsbaanpad in Amsterdam een workshop gegeven waarbij de vele mentale aspecten van het tennis aan bod kwamen. Sommige tips weet je eigenlijk wel, maar vergeet je toe te passen. Andere tips waren volkomen nieuw en hebben de deelnemers aan het denken gezet. Ajdin gaf ook nog praktische tips wanneer je de verschillende mentale tips kunt oefenen.
  Tijdens het toernooi mochten we ook nog via onze facebookpagina tips geven waar veel enthousiaste reacties op zijn gekomen.

  Reply

 • Nationale Sporkampen

  |

  De cursus die Ajdin heeft gegeven aan kinderen van 10 t/m 14 was erg leerzaam. Hij speelde goed in op de doelgroep en de interactie was top! De kinderen hebben het erg naar hun zin gehad en zijn slimmer gaan tennissen. Een leuke en vooral leerzame clinic!

  Reply

 • Wedstrijdleiding Open Jeugd Toernooi Hoogerheide

  |

  De workshop van Ajdin tijdens ons toernooi was een groot succes. De kinderen (en ouders!) waren enthousiast over de adviezen en praktische tips die ze hebben gekregen hoe je “slimmer” kan tennissen. Een aanrader!

  Reply