Slim Tennis DDV Business Event

In vervolg op de geslaagde netwerk evenementen van vorig jaar wil DDV dit seizoen de netwerk mogelijkheden verder vergroten. Zowel ondernemers als zakenmensen van DDV zijn uitgenodigd voor het DDV Business event op 9 juni as. Doel is om ondernemende DDV-ers, die sportief en zakelijk interessant voor elkaar kunnen zijn op een leuke manier met elkaar in contact te laten komen en zo business kansen te creƫren.

Wat is het Slim Tennis DDV Business Event?

Een inspiratie-sessie, tennissen en netwerken. Met ‘business class’ catering, verzorgd door de keukenbrigade van het Frans Otten Stadion. Tijdens deze sportieve middag/avond wordt u op informele wijze in contact gebracht met andere ondernemende DDV-ers. Ajdin Kolonic verzorgt de inspiratiesessie met het thema ‘slim tennis’. Hierin leert u omgaan met de mentale aspecten die zowel voor tennis als bij het zakendoen een sleutelrol spelen. De opgedane inspiratie kunt u direct in de praktijk brengen op de baan, waarbij Ajdin ons ook zal begeleiden. Na de sportieve inspanningen volgt de borrel. Tot slot is er een interactieve feedback sessie over de opgedane ervaringen met Slim Tennis. Vervolgens kunnen wij aanschuiven in het Frans Otten Stadion voor een goed verzorgd en informeel diner. U kunt tijdens het event volop netwerken en van gedachten wisselen met de deelnemers.

Programma donderdag 9 juni

16.30 – 17.30 Ontvangst bij DDV en inspiratiesessie Slim Tennis door Ajdin Kolonic 17.30 – 18.30 Slim tennis op de baan 18.30 – 19.00 Borrel en interactieve sessie ervaringen slim tennis 19.00 – 21.00 Informeel diner bij Frans Otten Stadion
Ben je lid van DDV, en wil je meer informatie? Mail dan naar: ondernemersplatform@altcddv.nl, of bel: Andrea Wigman 06-24 114 874

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Reacties (7)

Laat een reactie achter

 • eveline Wagenaar

  |

  Ajdin weet steeds weer met veel dynamiek nieuwe inzichten over te dragen; echt inspirerend en meteen toe te passen. Nu nog winnen!
  Veel dank!
  Eveline Wagenaar

  Reply

 • Marc

  |

  Ajdin weet op boeiende wijze de mentale kant van het tennisspel inzichtelijk te maken! Ik heb de workshop erg leuk gevonden en ik heb nuttige tips opgedaan! Dank voor deze leuke en inspirerende middag!

  Reply

 • Fabian Stenger

  |

  De workshop was zeer inspirerend en makkelijk toepasbaar. Het stuk over de scores en de ‘gentlemen approach’ vond ik verhelderend. Ik heb de tips en tools toegepast op mijn tennisspel met al een goed resultaat. Ajdin hartelijk dank voor je visie en positieve insteek.

  Reply

 • Carla Timmers

  |

  Ajdin heeft voor ons een korte inleiding gehouden en we zijn daarna aan het werk gegaan op de baan met de door hem genoemde aandachtspunten in gedachte.
  Wat heeft het mij opgeleverd: Weer bewust te kijken naar mezelf, hoe ik op de baan sta, zowel fysiek als mentaal. Concentratie/focus is voor mij het belangrijkste omdat me ik snel laat afleiden.
  Dus dat is mijn grootste aandachtspunt voor dit seizoen.

  Bedankt Ajdin en hartelijke groet Carla

  Reply

 • Claudia Beishuizen

  |

  Wat een leuke workshop. Eindelijk weer eens een workshop waar iedereen spontaan reageert. Ajdin houdt je goed bij les. Leuk ook om een oefening op de baan te doen.

  Reply

 • Digna Vlielander Hein

  |

  Beste Ajdin,

  Nogmaals dank voor een zeer waardevolle workshop, die niet alleen zinvol was maar ook erg gezellig! Vandaag heb ik tijdens mijn tennisles geprobeerd jouw tips & trucs in praktijk te brengen en zowaar… ik constateerde enige vooruitgang! Ik vermoed dat ik dat buiten de tennis ook goed kan gebruiken.
  Nu is het zaak om dat gevoel/die kennis vast te houden… ohhh zo moeilijk! Een volgende keer ben ik zeker weer van de partij en dan zeker bij de ‘toppertjes’..;)

  Nogmaals veel dank en groet, Digna

  Reply

 • jan willem van sandick

  |

  wat een leuke workshop! Ajdin is gedreven, hij weet te boeien en de abstracte theorie praktisch te maken met een paar goede tips die je meteen kan gaan toepassen.
  Verder weet hij tempo te houden en tegelijk contact te maken met zijn publiek. Dat is knap.
  En dan ook een goede afwisseling tussen praktijk en theorie, door op de baan een ‘oefenpotje’ te spelen. Top!

  Reply