Tennis Tips

Schrijf je in voor de wekelijkse Slim Tennis Tip en ontvang het e-boek over de slim-tennis methode van mentale wedstrijdvoorbereiding helemaal gratis.

Slim Tennis Tips
Speel wedstrijden met meer plezier en win vaker!

Al speelde hij geen tennis, de definitie die Einstein had van krankzinnigheid is prima op jouw favoriete sport toe te passen: “Keer op keer hetzelfde doen en verwachten dat je nieuwe resultaten behaalt.” Als je jouw resultaten op de baan wilt verbeteren, of als je bijvoorbeeld van faalangst wil afkomen, dan zul je een andere aanpak moeten gebruiken. En omdat tennis zo’n psychologische sport is, maak je de grootste stappen wanneer je jouw mentale beleving aanpakt. De tennis tips en workshops van Slim Tennis helpen jou hierbij.

Wat betekent het om een slimme tennisspeler te zijn?

Wat bedoelen mensen als ze zeggen “hij/zij is mentaal sterk”? Download dit boekje met Slim Tennis tips en je leert technieken om je emoties te beheersen op de baan, om een uitstekende concentratie te ontwikkelen, om momentum te sturen en nog veel meer… Meld je hierboven aan en ontvang daarnaast wekelijks tennis tips in je email inbox!

Bezoek dit blog regelmatig voor tennis tips en meer

Wil jij ook slimmer tennissen, dan ben je op dit blog op het juiste adres. Dit is de meest uitgebreide Nederlandstalige website met tennis tips op het gebied van tennis psychologie. Kom hier regelmatig terug, want op het blog verschijnen constant artikelen waarmee je leert je flow op de baan te behouden en je focus te maximaliseren. Veel over tennis strategieën kun je tussen de tennis tips op deze website ook vinden, bijvoorbeeld hoe wedstrijdsituaties te simuleren tijdens de training.

Naast handige tennistips, vind je op Slim Tennis aankondigingen van workshops en tennisreizen. En in onze webshop tref je artikelen die je op de baan helpen om trouw te blijven aan je tactiek en mentale instelling. Het mag duidelijk zijn: wij zijn ervan overtuigd dat je jouw spel naar het hoogste niveau tilt door aan je mentale spel te werken, iets wat door tennistrainers nog weleens vergeten wordt.