Tennisles Amsterdam

Click here to view this webpage in English

Tennisles Amsterdam

Ons doel met Slim Tennis is om mentale training makkelijk en concreet te maken voor tennissers. We doen dit door middel van workshops, coaching sessies, cursussen, en leesmateriaal. En al verzorgen we ook workshops voor tennistrainers; tennislessen zijn in principe geen kernproduct van Slim Tennis. We zagen echter een mogelijkheid om een aantal partijen bij elkaar te brengen en te helpen, namelijk:

  • Triaz. Een jonge tennisvereniging in Amsterdam, waar het hele jaar getennist kan worden. Tevens hanteert Triaz de laagste contributie van Amsterdam!
  • William Higgins, een tennisondernemer die onlangs naar Amsterdam verhuisde en nog steeds een grote operatie beheert in tennislessen op scholen en openbare tennisbanen in 3 steden in Californië (USA).
  • Expats! Amsterdam kent een groot gemeenschap expats. Expats kunnen nu bij Slim Tennis terecht voor flexibele tennislessen of gewoon informatie over tennis in Nederland in het algemeen. Lees ook meer over ons Expat Tennis Amsterdam (ETA) initiatief!

Trainer/Manager – William Higgins

William Higgins

William verhuisde naar Nederland in augustus 2019. Hij runt Higgins Tennis, Inc., een van de grootste tennislesprogramma’s in de San Francisco Bay Area. Hij komt oorspronkelijk uit Austin, Texas, waar hij een topniveau speler in de staat was. Hij speelde op de ATP-tour na zijn afstuderen aan de Universiteit van Texas. Hij beheerde de grootste junior tennisfaciliteit ter wereld, het Barnes Junior Tennis Center in San Diego, en was Head Pro bij de Harbor Bay Club in Alameda. Nadat hij in 2000 naar Californië was verhuisd, ontving hij de “Rookie Teaching Pro of the Year” van de Northern Tennis Professional Tennis Association. In 2002 coachte hij Billie Jean King’s World Team Tennis Junior National Team naar een Nationaal Kampioenschap in San Diego. Hij heeft gewerkt met National Adult & Junior gerangschikte spelers en teams.

William’s Aanbod

William’s doel is om een ​​groot tennislessenprogramma op te zetten bij Triaz, inclusief privélessen en groepslessen. Hij werkt met spelers van alle leeftijden en vaardigheden. Het belangrijkste is dat hij Engels, Spaans, een beetje Duits en Frans spreekt en Nederlands leert! Expats zullen zich daarom meteen thuis voelen. Spelers van alle leeftijden en niveaus zijn welkom!

Locatie – Triaz

Tennislessen worden aangeboden in Amsterdam op de locatie van Triaz (Van Heenvlietlaan 6, 1083CL Amsterdam), zie www.triaz.nl. Triaz is een korfbal-vereniging, maar heeft ook 5 kunstgras tennisbanen. Het grote voordeel van kunstgras is dat de tennisbanen het hele jaar door bespeelbaar zijn!

Informatie over Triaz

Triaz lidmaatschapsprijzen kunt u hier vinden. Een Triaz lidmaatschap krijgt u wel met korting via Slim Tennis. Bij aanmeldingen via Slim Tennis, gelden de volgende Triaz lidmaatschapsprijzen:

  • Senioren (> 17jaar) 95 i.p.v. 135
  • Jeugd (t/m 17jaar) 65 i.p.v. 95
  • 50% korting bij inschrijvingen vanaf November! Triaz seizoen loopt van 1 juni t/m 31 mei.

Informeer naar de prijzen en mogelijkheden voor tennislessen