Tennisles Amsterdam

Click here to view this webpage in English

Tennisles Amsterdam

Ons doel met Slim Tennis is om mentale training makkelijk en concreet te maken voor tennissers. We doen dit door middel van workshops, coaching sessies, cursussen, en leesmateriaal. En al verzorgen we ook workshops voor tennistrainers; tennislessen zijn in principe geen kernproduct van Slim Tennis. We zagen echter een mogelijkheid om een aantal partijen bij elkaar te brengen en te helpen, namelijk:

  • Triaz. Een jonge tennisvereniging in Amsterdam, waar het hele jaar getennist kan worden. Tevens hanteert Triaz de laagste contributie van Amsterdam!
  • Stefan Vergeer, Jair Halevi, en Victor Bodiut; drie jonge enthousiaste tennistrainers. Actieve categorie 2/3 spelers. Gepassioneerde wereldreizigers met een gevarieerde culturele achtergrond.
  • Expats! Amsterdam kent een groot gemeenschap expats. Expats kunnen nu bij Slim Tennis terecht voor flexibele tennislessen of gewoon informatie over tennis in Nederland in het algemeen. Lees ook meer over ons Expat Tennis Amsterdam (ETA) initiatief!

Trainer – Victor Bodiut

Victor Bodiut

Victor komt oorspronkelijk uit Roemenië. Hij heeft 14 jaar lang professioneel gespeeld. Hij heeft een passie voor lesgeven en heeft tennisles gegeven in Roemenië, Duitsland en het Midden-Oosten aan spelers van alle leeftijden en niveaus. Hij is naar Nederland verhuisd in 2013, heeft zijn Bachelor in Psychologie in Groningen behaald en volg nu een Onderzoek Master in Amsterdam.

Victor’s Aanbod

Victor gaat graag lange samenwerkingen met spelers aan. Op deze manier kan hij samen met de speler aan lange termijn ontwikellingsdoelen werken. Spelers van alle leeftijden en niveaus zijn welkom. Lessen kunnen als prive, duo, of in groepsvorm gevolgd worden. Victor is voornamelijk op zaterdagen beschikbaar.

Trainer – Nathan de Veer

Nathan de Veer
Nathan is een professionele tennisser. Daarnaast geeft hij ook al 8 jaar lang tennisles. Hij heeft met spelers van alle niveaus en leeftijden gewerkt. Hij heeft een bachelor studie in Chicago gedaan. Nu heeft hij een bedrijf waarmee hij tennissers helpt hun spel te verbeteren door een sterke mentaliteit te ontwikkelen.

Nathan’s Aanbod

Nathan geeft tennisles aan alle niveaus spelers, inclusief beginners. Hij is flexibel in de avond uren en zijn doel is om zijn ervaring te gebruiken om het beste te halen uit zijn spelers. Tennisles is mogelijk in groepen van 2, 4 en 6 personen, of als privé tennisles.

Locatie – Triaz

Tennislessen worden aangeboden in Amsterdam op de locatie van Triaz (Van Heenvlietlaan 6, 1083CL Amsterdam), zie www.triaz.nl. Triaz is een korfbal-vereniging, maar heeft ook 5 kunstgras tennisbanen. Het grote voordeel van kunstgras is dat de tennisbanen het hele jaar door bespeelbaar zijn!

Informatie over Triaz

Triaz lidmaatschapsprijzen kunt u hier vinden. Een Triaz lidmaatschap krijgt u wel met korting via Slim Tennis. Bij aanmeldingen via Slim Tennis, gelden de volgende Triaz lidmaatschapsprijzen:

  • Senioren (> 17jaar) 95 i.p.v. 135
  • Jeugd (t/m 17jaar) 65 i.p.v. 95
  • 50% korting bij inschrijvingen vanaf November! Triaz seizoen loopt van 1 juni t/m 31 mei.

Informeer naar de prijzen en mogelijkheden voor tennislessen