Tennisreizen naar Turkije

Met een zomer vol tennistoernooien in Nederland is het voor de echte tennisfanaat soms moeilijk de gravelbanen gedag te zeggen en op vakantie te gaan. Heeft u immers al een accommodatie met tennisbaan weten te vinden, dan blijkt die bij aankomst vaak slecht onderhouden of komt u nauwelijks aan spelen toe omdat de baan al voor de gehele week is volgeboekt.

Slim Tennis biedt op het moment nog geen zomer-tennisreizen naar Kroatië. Maar gelukkig biedt Turkije nu een oplossing: de afgelopen jaren zijn langs de Turkse Rivièra namelijk de mooiste hotels verrezen met complete tennisparken. Dé uitkomst voor wie zijn geliefde spelletje tijdens de vakantie niet kan missen! In samenwerking met Devakantiezoeker.nl presenteren wij de vijf beste tennisreizen van Turkije.

1. Gural Premier Belek: Het walhalla voor de tennisliefhebber

tennisreizen gural premier belekDe onbetwiste nummer één op het gebied van tennisreizen in Turkije is het Gural Premier Belek. Het vier sterren resort voorziet niet alleen in liefst 36(!) tennisbanen, maar ook in talloze andere faciliteiten. Geniet naast een balletje slaan onder de Turkse zon dus ook van luxe en comfort. Er zijn 30 gravelbanen aangelegd, waarvan het centercourt is omringd door tribunes; daarnaast zijn er drie kinderbaantjes, een funcourt en tot slot nog twee oefenmuurtjes. Tennissers van alle speelsterktes zijn welkom en wanneer u op vakantie nog graag even uw techniek wilt perfectioneren, kunt u daarvoor één van de trainers op het park benaderen. Geheid dat u beter in vorm bent bij terugkomst in Nederland!

2. In de categorie luxueuze tennisreizen: Maxx Royal Belek

tennisreizen maxx royal belekBadplaats Belek blijkt zich behalve als golfregio ook ontpopt te hebben tot paradijs voor tennissers. Het Maxx Royal Belek is namelijk eveneens een topbestemming voor de echte liefhebber van tennisreizen. Het bijbehorende tennispark telt vier gravelbanen, vijf betonbanen en nog twee banen met tribune. Lichtmasten zijn aanwezig, zodat u ook tijdens schemer een balletje kunt slaan. Spelers van ieder niveau kunnen deelnemen aan de lessen naar ITF-standaarden van de ervaren trainers, en daarnaast organiseert de tennisacademie wedstrijden, intensieve cardio tennislessen en meer. Deze vijf sterrenaccommodatie heeft sinds haar opening in 2011 al negen verschillende awards mogen ontvangen, dus ook wat overige faciliteiten en vakantiegemak betreft zit u hier niet verkeerd.

3. Starlight Deluxe & Sunrise Park Resort

Sinds kort is ook Antalya een groots tennisresort rijker. Het vijf sterren Starlight Deluxe & Sunrise Park Resort beschikt over 14 gravelbanen (waarvan 9 met verlichting) en nog drie hardcourtbanen. Rond het mooi aangelegde centercourt bevindt zich een tribune met 800 zitplaatsen. Bovendien zijn er nog twee minibaantjes, twee tennismuurtjes en twee beachtennisvelden. De velden zijn het gehele jaar geopend en dankzij het aangename klimaat is het ook ’s winters prettig trainen op het park. Bij de tennisshop kunt u tot slot altijd terecht voor een nieuwe bespanning of andere benodigdheden. Ook andere aspecten van het vakantiecomplex voldoen aan de hoogste standaarden, dus u weet zich in het luxueuze resort verzekerd van een onvergetelijke tennisreis!

4. Speel tot in de avonduren in Aldiana Side

Het Aldiana Side biedt haar gasten 12 tennisbanen, waarvan de helft met verlichting. Zowel van de banen, de Wilson-leenrackets en ballen is kosteloos gebruik te maken. Professionele tennisleraren staan klaar om voor u gevarieerde en fanatieke trainingen te verzorgen. Ook worden heel regelmatig tennistoernooien georganiseerd, dus tijdens uw vakantie heeft u alle gelegenheid te trainen en uzelf te oefenen in het wedstrijdtennis. Hoe gedreven u ook mag zijn in het tennisspel, ontspanning is ook belangrijk en het Aldiana Resort heeft dat precies begrepen. Daarom verblijft u hier in gerieflijke kamers en de voorzieningen van het resort zijn talrijk om u een geheel zorgeloze vakantie te garanderen.

5. Paloma Renaissance Antalya Beach Resort & Spa

Heeft u een voorkeur voor tennissen op kunstgras? Dan is het Paloma Renaissance Antalya Beach Resort & Spa absoluut een bestemming voor uw tennisreizen! Ook hier kunt u gratis gebruik maken van de tennisvelden, maar materiaalgebruik en verlichting zijn tegen betaling. Tevens kunt u tennislessen volgen van erkende trainers. Behalve de tennisfaciliteiten zijn ook de andere voorzieningen en het entertainment van het vijf sterrenresort van topklasse, evenals de gastronomie in de restaurants. Een tennisreis naar Paloma Renaissance is gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Volg deze website voor meer informatie over tennisreizen naar Kroatië en andere landen. Binnenkort komt een artikel uit over de bestemming van de Slim Tennis Reis, waar mentale tennisaspecten ook de nodige aandacht zullen krijgen, namelijk Dubrovnik Sun Gardens.

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter