Slim Tennis Workshop – Tennis als Teamsport

Competitie is een belangrijk onderdeel van recreatief clubtennis. Toch zijn de meeste tenniscompetitie teams lang niet zo hecht en effectief als teams bij echte teamsporten. Vooral jongere spelers spelen competitie vaak als een bij elkaar geraapt groepje individuele tennissers. Dit is natuurlijk ook te begrijpen, want tennissers worden direct en indirect vooral voorbereid om individueel te presteren en individueel alle druk te dragen. Na deze Slim Tennis workshop zal je precies weten hoe je steun moet geven aan je teamgenoten om jullie gezamenlijke prestaties te optimaliseren en ook het maximale plezier en harmonie in jullie team te handhaven. Je zult beseffen wat de kracht is van een teamsport en je zult een goede start maken om een hecht en sterk competitieteam te worden. Je zult verbaasd staan over jullie resultaten en het plezier tijdens competitiedagen, als je eenmaal leert hoe je kunt bijdragen om het beste uit je team te halen. Dit leer je in de workshop:
 • Wat houdt het in om mijn teamgenoten optimaal te steunen en hoe kan ik dit het beste doen?
 • Hoe kan ik mijn teamgenoten helpen om te leren van hun gespeelde wedstrijden?
 • Wat is de ultieme methode van gezamenlijke voorbereiding op een competitiedag?
 • Wat is de beste manier om te leren van elke competitiedag?

Deze workshop zal de manier waarop je competitietennis benadert veranderen! Je zult leren hoe je optimaal kan bijdragen aan het succes en plezier van je team.

De workshop is uitsluitend open voor inschrijving aan competitieteams van ALTC DDV Amsterdam. Ben je een DDV speler, meld je dan snel aan voor deze spannende workshop!

Inschrijving gesloten.

Datum: 15 april 2010 (donderdag)
Tijd: 20:00 – 23:00 uur
Frans Otten Stadion – Hall of Fame zaal
IJsbaanpad 43
1076 CV Amsterdam

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (6)

Laat een reactie achter

 • Mirjam Groenestein

  |

  Het was een interessante, interactieve, leuke en leerzame workshop! Ik heb veel praktische tips gekregen die ik zowel persoonlijk als in ons team goed kan gebruiken. De interactieve onderdelen van de workshop zorgen ervoor dat het ook direct in je systeem komt en je er op de baan en naast de baan mee aan de slag gaat. Dank je wel!

  Reply

 • Peter Vriens

  |

  Deze workshop is eigenlijk een “must” voor iedere tennisser die meer uit zichzelf wil halen. Ajdin is een uitstekend presentator en boeiende verteller. Maar juist ook het tweerichtingsverkeer met de zaal maakt dat het geen theoretisch verhaal is maar heel dicht bij de praktijk van het wedstrijdtennis blijft met veel direct toepasbare tips voor op de baan. Ik hoop dat mijn komende wedstrijdtegenstanders deze workshop van Ajdin Kolonic niet gaan doen!

  Reply

 • Onno Stomp

  |

  Heel goede workshop waarin ook verzocht wordt ZELF aktief mee te doen. Het verbetert het inzicht in het teamgebeuren waar je zelf in zit en je bewust wordt gemaakt hoe o.a. je teamleden te motiveren waar nodig. Ook ik had wat steun nodig afgelopen zondag !
  Ajdin is een goede stimulator en coach zo bleek gisteren o.a. ! Bedankt Ajdin !

  Reply

 • Alexander

  |

  Zeer interessante en goede workshop. Ajdin is een boeiende trainer die het interactief en interessant houdt en niet bang is zijn eigen fouten in het verleden toe te lichten en hoe hij daar mee aan de slag is gegaan. Ook de tactische tips en hoe je naar een team kan kijken geven stof tot nadenken. Aanrader!

  Reply

 • Marcel Olislagers

  |

  Zeer goede avond..veel nieuwe inzichten die je nu ook op de baan kan gaan toepassen…tactische tips over hoe een wedstrijd te lezen zetten je aan het nadenken..voor iedere tennisliefhebber een zeer interessante workshop !!

  Reply

 • Josanne

  |

  Zelfs als echte teamsportbeoefenaar vond ik deze workshop boeiend, leerzaam, interessant en vooral leuk! Ajdin is een boeiende trainer die niet schroomt om zijn eigen valkuilen te laten zien. Een van de weinigen naar wie ik op de baan wel zou willen luisteren 🙂

  Reply