Workshops

Slim Tennis Workshops

Bent u vaak nerveus of zenuwachtig op de baan, maar weet u niet wat u hier aan kunt doen? Heeft u tennissende kinderen, maar weet u niet hoe u ze het beste kunt begeleiden? Of wilt u meer informatie over een mentaal aspect naar keuze? Probeer dan een van onze Slim Tennis workshops!

Slim Tennis biedt 3 soorten tennis workshops aan, met allen hun eigen specifieke onderdelen.

1. Slim Tennis Visie: Ontdek het geheim van mentaal sterke spelers

Aspecten die binnen deze tennis workshop aan bod komen zijn: Wat houdt het in om mentaal sterk te zijn? Wanneer heb je de mogelijkheid om mentale aspecten te trainen? En natuurlijk hoe doe je dit?
Prijs Slim Tennis Visie workshop: € 447,-

Wedstrijdleiding Open Jeugdtoernooi Hoogerheide De workshop van Ajdin tijdens ons toernooi was een groot succes. De kinderen (en ouders!) waren enthousiast over de adviezen en praktische tips die ze hebben gekregen hoe je ‘slimmer’ kan tennissen. Een aanrader!
Nationale Sportkampen organisatie De cursus die Ajdin heeft gegeven aan kinderen van 10 t/m 14 was erg leerzaam. Hij speelde goed in op de doelgroep en de interactie was top! De kinderen hebben het erg naar hun zin gehad en zijn slimmer gaan tennissen. Een leuke en vooral leerzame clinic!

2. Slim Tennis Ouders: De beste motivatiemanagers

Deze workshop is specifiek bedoeld voor ouders met tennissende kinderen. Aspecten die binnen deze workshop aan bod komen zijn: Hoe kunnen ouders hun kinderen het beste begeleiden, zodat ze plezier blijven houden in het spelletje, optimaal kunnen presteren, motiveren en zich het beste kunnen doorontwikkelen. Er wordt binnen deze workshop niet alleen stilgestaan bij het tennis, maar er wordt ook gekeken naar andere facetten van het leven.
Prijs Slim Tennis Ouders workshop: € 547,-

Conny De workshop was zeer zinvol voor mij als ouder van een fanatiek mannetje, die dol is op het spelletje, de vriendjes eromheen en graag wil winnen. De tips en tools voor opvang na een wedstrijd vond ik zeer zinvol. Niet alleen bruikbaar voor het tennis, maar voor de hele opvoeding en voor iedereen.
Marten Ik en mijn partner vonden het een hele leuke, leerzame en inspirerende workshop. Het heeft ons bewust gemaakt van hoe we onze zoon nog beter kunnen begeleiden. Op het gebied van tennis en ook op andere gebieden. Stimuleren in zijn intrinsieke motivatie zodat hij een gelukkiger, completer en emotioneel sterker mens wordt.

3. Slim Tennis Workshop Onderwerp Op Maat

Naast de bovenstaande, bieden wij ook specifieke tennis workshops aan, bijvoorbeeld over faalangst, zelfvertrouwen, concentratie en het momentum in tennis. U kunt uiteraard ook zelf een mentaal onderwerp aanvragen.
De prijs voor deze workshops bedraagt: € 747,-

Louki Erg leuke workshop. Veel praktische tips. Je gaat nadenken over andere dingen dan techniek. Heel leerzaam, ook voor subtoppers!
Jan Willem Wat een leuke workshop! Ajdin is gedreven, hij weet te boeien en de abstracte theorie praktisch te maken met een paar goede tips die je meteen kan gaan toepassen. Verder weet hij tempo te houden en tegelijk contact te maken met zijn publiek. Dat is knap. En dan ook een goede afwisseling tussen praktijk en theorie, door op de baan een ‘oefenpotje’ te spelen. Top!
Sanne Al met al een zeer nuttige en boeiende workshop die ik iedereen kan aanraden! Ik kijk al uit naar de volgende workshop! Bedankt Ajdin!

Bent u geïnteresseerd in een Slim Tennis Workshop? Bijvoorbeeld voor uw vereniging of toernooi? Stuur dan een korte indicatie van uw wensen via ons contact formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.